Tjenester

Prosjektering og prosjektledelse.

Prosjektering og prosjektledelse. Kontorarbeid Vi prosjekterer og tar ansvar for prosjektledelse og dokumentasjon av alle slags prosjekter innen fibernett, kobbernett og kabeltv-nett.

I prosjekteringen gjør vi alle nødvendige undersøkelser og kartlegger muligheter og begrensninger i det aktuelle området. Vi forhandler med offentlige etater og eiendomsbesittere, og tegner og dokumenterer velfungerende nettverksplaner.


Fibernett

Etterspørselen etter bredbånd via fiber øker i Norge, og vi installerer firberkabel i stadig flere boliger og bedrifter. Fibernett er stabilt og sikkert, og det er mulig å få TV og telefoni levert via samme linje – i tillegg til bredbånd.

Et fibernett består av fiberkabler og elektronisk og fiberoptisk utstyr. I fiber sendes signalene ved hjelp av lys. Fiber har svært høy kapasitet og kan overføre enorme mengder informasjon i mye større hastighet enn tradisjonelle bredbåndslinjer.

Montør klipper fiber med klippe maskin. Montør skjøter fiber med skjøtemaskin Fiber skjøte boks Fiber hovedkvarteret – OLT


Kabeltv-nett (HFC)

Mange kunder ønsker en løsning med såkalt Kabeltv-nett. Fordelene med kabeltv-nett er at TV-sendingene blir overført på andre frekvenser enn tradisjonell kringkasting. Dermed åpner løsningen for toveis trafikk, som bredbånd og telefoni, samt alle tjenester som kan knyttes til det. Nettet er stabilt, sikkert og gir stor valgmulighet, samtidig som kapasiteten er stor.

Kabeltv-nett er betegnelsen på TV-signaler, som overføres via fiberkabler og/eller koaksialkabler. Nettet kalles HFC-nett (Hybrid Fiber Coaxial). I forhold til tradisjonell kringkasting, benytter kabel-tv oppsatt infrastruktur for overføring.

Signal måling i boksen. Jobb på stolpe. Montør installerer ledning på vegen. Festing av luft dropp på lift.


Graving og trekking av kabler

BKT utfører alle typer oppdrag innen graving og trekking av kabler, enten det er snakk om rør i bakken eller kabler i luften. Vi har 8 gravemaskiner fra 5 til 15 tonn, 3 lastebiler i tillegg til alt annet nødvendig utstyr. Våre maskinførere har lang erfaring og har selvfølgelig alle nødvendige sertifikater og sikkerhetskurs.

Vi har også en stor stab med håndgravere som gjør jobben manuelt. Dermed er ingen jobb for liten – og ingen for stor.

Graving av gravemaskin. Håndgraving. Arbeidere setter rør. Håndgraving. Jobb med kjedemaskin.

Kontakt oss

Hovedkontor

Micheletveien 37B, 1053 Oslo

Avdeling Østfold

Høydaveien 17, 1523 Moss

E-post: kontakt@bktas.no

Sentralbord: 45 45 45 02