Om oss

Totalleverandør

Vi startet som et rent graveselskap i 1999 med navnet JGC Maskin og entreprenør AS, med graving og legging av kabler som hovedområde. I 2006 endret vi navn til Bredbånd og KabelTV AS (981 002 431) i forbindelse med at vi også startet med installasjon og montering av fiber og kabel-tvnett.
I dag er vi organisert i to selskaper – Bredbånd og KabelTV (981 002 431) som håndterer og utfører alt av graveoppdrag og Bredbånd og Kabel-TV Service AS (999 301 789) som et rent installasjonsselskap. Som totalleverandør innenfor området, bistår vi med alt fra prosjektering og planlegging til ferdigstillelse. Vi monterer også nødvendig utstyr i hjemmet.

Effektiv drift

Selskapet har en forventet omsetning på over 85 millioner kroner, og i en normalsesong er vi mellom 70 og 100 ansatte. Mange av våre medarbeidere har vært med siden starten. Det sikrer leveranser med høy kvalitet og fornøyde kunder – hver gang. Siden starten har vi bygget kompetanse og systemer som bidrar til effektiv og god drift. Selskapet har en liten og effektiv administrasjon. Det gjør oss svært konkurransedyktige, også på pris.

Sikkerhet

I BKT er vi svært opptatt av at våre medarbeidere skal være kompetente og ha en trygg arbeidsdag. Derfor får alle ansatte opplæring i bruk av verktøy og utstyr vi benytter, i tillegg til grunnleggende sikkerhetsopplæring.

Alle ansatte har:

  • Kompetansebevis fallsikring
  • Kompetansebevis arbeid langs vei
  • Årlig trening i nedfiring

Alle maskinførere har:

  • Maskinførerbevis

BKT Graveservice har:

  • Sentral godkjenning tiltaksklasse 1 for graving i det kommunale veinettet

BKT Bredbånd og kabel-tv service har:

  • Ekomnett-autorisasjon fra Post- og teletilsynet

BKT er stolt samarbeidspartner og leverandør til GET AS logo

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 840 medarbeidere. Get er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og de har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Kontakt oss

Hovedkontor

Micheletveien 37B, 1053 Oslo

Avdeling Østfold

Høydaveien 17, 1523 Moss

E-post: kontakt@bktas.no

Sentralbord: 45 45 45 02

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Get Kundeservice kan du klikke her. Du får tilgang til brukerveiledninger, kan oppdatere din kanalliste, sende e-post eller ringe. Du kan også logge inn på: min Get.